Alumnat de 2n CFGS INT revisen farmacioles

L’alumnat de 2on d’Integració Social de l’Institut Montilivi de Girona a través del mòdul de Primers Auxilis han revisat i actualitzat les farmacioles del departament de Serveis a la Comunitat,  de consergeria i les que s’han posat noves al centre: una  a la sala del professorat i l’altra al passadís que va de consergeria als despatxos de l’equip directiu.

Ens hem adonat que les farmacioles ordinàries no eren inclusives i després de fer-los la proposta s’han organitzat i han treballat per adaptar-les a més gent. És a dir, a partir d’ara cadascuna d’elles disposa d’un full on s’exposa amb llenguatge escrit, pictogrames (dibuixos) i Braille el contingut d’aquestes.

Altrament, creiem també necessària aquesta modificació per així sensibilitzar a tot l’alumnat, docents i personal del centre, de les diferents diversitats funcionals amb les que ens podem trobar en el nostre dia a dia. I fer així les tasques més fàcils i accessibles per a tothom.

Volem agrair a l’associació @MulticapacitatsGirona i en especial a l’Isaac Padrós, a en Dani Romero i a l’Ernest Ferrer per venir voluntàriament a explicar-nos la seva experiència de vida i a ensenyar-nos el Braille. GRANS PERSONES!

Esperem que us agradi la iniciativa.

Departament de Serveis a la Comunitat.

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2024