IOC

IOC

ENTREGA DE DOCUMENTACIÓ PER LES PERSONES QUE ES VAN MATRICULAR EL MES DE  MAIG PEL 1R SEMESTRE DEL CURS 21/22 SERÀ DEL 13  AL  23  DE SETEMBRE DE 2021 

És imprescindible demanar hora en cas que es vulgui portar la documentació a l'Institut Montilivi.

Només accepetarem la documentació en cas que hagi posat centre de suport Institut Montilvi. En cas contrari s'haurà de dirigir al centre que va escollir. No es pot canviar.

Només s'ha de presentar la documentació que ha estat validada i indica que està pendent de compulsar.

Si el document apareix com a validat i compulsat no cal que ens el porteu.

Tampoc s’ha de lliurar els documents corresponents a l’autorització dels menors d’edat  i els que acrediten d’una bonificació o exempció del pagament de la matrícula. Per tant famílies nombroses, carnets de disminució, famílies monoparentals... No s’ha de presentar. És suficient amb la validació realitzada del document pujat per l’alumne.

Haurà de presentar la sol.licitud de matrícula signada junt amb l'original i fotocòpia dels documents que hagi de presentar.

Vídeo explicatiu per l'entrega de documentació presencial el mes de setembre de 2021

 

 

 

Pot clicar en el rellotge per sol·licitar hora. En cas que no li vagi bé cap hora d'aquestes, posis en contacte al correu electrònic ioc@institutmontilivi.cat i deixi el seu nom i número de telèfon. (només disponible per entregar la documentació el mes de setembre de 2021)

Reservar una hora

Trobareu informació sobre el procediment a:

Power point resum (no actualitzat)

Vídeo explicatiu (no actualitzat)

 
 

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2021