POT

POT19 - Proves d'obtenció de Títols del CFGS Integració Social


IMPORTANT!

D’acord amb la informació disponible en aquests moments i seguint les indicacions de Protecció Civil, us comuniquem que les proves lliures per a l’obtenció de títols d’FP (previstes per al dimecres  22/01/2020) queden suspeses en previsió de greus afectacions climatològiques que podrien comportar el tancament d’alguns centres examinadors.

Les noves dates corresponents a les proves no realitzades seran anunciades oportunament en els centres examinadors i en la pàgina web de les Proves:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-lliures-obtencio-titols/obtencio-titols-fp/

En la convocatòria de 2019, l'Institut Montilivi hostatja un tribunal de les POT del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social.

Trobareu tota la informació en aquest l'enllaç:  http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-lliures-obtencio-titols/obtencio-titols-fp/

Tots els tràmits es fan per Internet, però si heu de portar documentació al centre per acreditar algun requisit d'accés, de reducció de pagament o per demanar alguna convalidació, l'horari d´oficina és de 10 a 13 h cada dia.

Si necessiteu contactar amb algú del centre, us podeu dirigir al president del tribunal, Esther Company Galià, al correu electrònic ecompany@institutmontilivi.cat o al telèfon 972209458.


 

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2020