ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT ACADÈMIC

 

SERVEI D'ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT                                                         

INICI NOVA CONVOCATÒRIA: Setembre 2023 - ACABAMENT NOVA CONVOCATÒRIA: Maig 2024

PROCÉS FINALITZAT

INFORMACIÓ GENERAL

El Servei d'assessorament en la formació professional del sistema educatius'adreça a les persones adultes interessades a obtenir la diagnosi de les seves possibilitats formatives i de promoció professional, i l'itinerari formatiu més adequat per aconseguir l'objectiu de qualificació més idoni. Aquesta diagnosi és un requisit previ per participar en el reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials.

El Servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials s'adreça a les persones amb experiència laboral o en activitats socials de, com a mínim, dos anys, que vulguin tenir un reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits relacionats amb un determinat cicle formatiu.

L'objectiu final és que, un cop reconeguda l'experiència laboral vinculada al cicle formatiu corresponent, pogueu acabar de com pletar-lo i n'obtingueu la titulació. Recordeu que per poder matricular-vos a un cicle heu de tenir els REQUISITS D'ACCÉS.

OFERTA DE PLACES

FUNCIONAMENT DEL PROCÉS

  1. Si t'interessa saber de què va el procés i com et podem ajudar, fes la SOL.LICITUD D'INSCRIPCIÓ i t'atendrem de manera gratuïta
  2. Si vols continuar amb el procés, omple el DOCUMENT PER FER LA  INSCRIPCIÓ A LA FASE D'ASSESSORAMENT. Inscriure't et costarà 60 euros.  Per fer el pagament, fes ús del DOCUMENT PER FER EL PAGAMENT AL CAIXER. Si creus que ets beneficiari d'una exempció i/o bonifiicació, CONSULTA L'ARTICLE 4 DEL DECRET. Fes arribar tota la documentació i el comprovant de pagament  juntament amb el teu DNI  a coordinacio.air@institutmontilivi.cat. En acabar t'entregarem l' informe d'assessorament amb les UFs que passen a reconeixement
  3. Si vols completar el procés, omple el DOCUMENT PER FER LA INSCRIPCIÓ A LA FASE DE RECONEIXEMENT. Inscriure't et costarà 18 euros per cada UF que t'hagin assessorat favorablement i que pot passar a la fase de reconeixement. Per fer el pagament, fes ús del DOCUMENT PER FER EL PAGAMENT AL CAIXER. Si creus que ets beneficiari d'una exempció i/o bonifiicació, CONSULTA L'ARTICLE 4 DEL DECRET. Fes arribar tota la documentació i el comprovant de pagament   a coordinacio.air@institutmontilivi.cat. En acabar t'entregarem un certificat amb les UFs reconegudes.
  4. Si has completat tot el procés o només has fet una de les dues fases, ens agradaria saber la teva opinió de com ha funcionat:

ENQUESTA SATISFACCIÓ FASE ASSESSORAMENT

ENQUESTA SATISFACCIÓ FASE RECONEIXEMENT

 

CARTA DE COMPROMÍS

ADREÇA DE CONTACTE: coordinacio.air@institutmontilivi.cat

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:

Matins de dilluns a divendres de 10 h a 13 h

Tardes de 15 h a 17 h els dilluns, dimarts i dijous.

(Juny-juliol-setembre: només matins de 10 h a 13 h)

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2024