Els alumnes de Grec de 1r de Batxillerat expliquen llegendes i jocs mitològics als nens i nenes de 5è de primària de l’escola El Bosc de la Pabordia

 

El dia 26 d’abril, els alumnes de l’assignatura de Grec de 1r de Batxillerat varen anar a l’escola El Bosc de la Pabordia, per explicar mites grecs als nens i nenes de 5è de primària.

En una primera part, varen realitzar una exposició a l’aula, sobre el mite del Laberint del Minotaure i la història de Psique i Cupido, que va engrescar uns nens i nenes molt receptius, en tot moment disposats a participar.

Tot seguit, els nois i noies de Batxillerat, durant uns minuts, varen fer de monitors, preparant jocs mitològics al pati de l’escola: primer, el del tresor amagat, relacionat amb el mite del Minotaure, i després el ja conegut joc del mocador, en el qual dos equips, amb distintius de déus i deesses de l’Olimp havien de competir en rapidesa per agafar un guardó de roba. Al final, l'equip guanyador va ser recompensat amb la corona de la victòria.

Amb aquesta activitat, els alumnes de Montilivi han demostrat el seu talent i aptitud per transmetre llegendes, adaptar-les a jocs de primària i crear materials lúdics i alhora pedagògics, com peces de fullola amb dibuixos per al joc del tresor, o distintius mitològics en paper per al joc de mocador. En definitiva, han aconseguit amb èxit recrear tot un món de mitologia que sempre aconsegueix captivar els nens i nenes de les escoles.

 

 

 

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2020