15
JUL
2022

Important: Gestió de la llista d'espera grau mitjà i grau superior. Convocatòria 26 de juliol

Places vacants grau mitjà

Places vacants de grau superior

Les persones que es troben a les llistes d'espera de grau mitjà (tant en la d'alumnes de continuïtat com en la de la resta d'alumnes) i de grau superior que vulguin optar a una de les places que hagin quedat vacants després dels períodes de matrícula, s'hauran de presentar al centre en convocatòria única el dia 26 de juliol, amb el següent horari:

  • Cicles de grau mitjà: 9:30 h
  • Cicles de grau superior: 11:00 h

Les places vacants de grau mitjà es repartiran en primer lloc a les persones de la llista d'espera d'alumnes de continuïtat, i en segon lloc a les persones de la llista d'espera de la resta d'alumnat. Les places de grau superior es repartiran seguint l'ordre de la llista d'espera. 

Les persones que constin en la llista d’espera podran anar personalment a l’acte o designar representant autoritzat per tal que actuï en el seu nom i representació. La no assistència a l’acte representa la pèrdua al dret d’obtenció d’una plaça.

En el cas de que, un cop publicades les places vacants per a cada via d'accés i en funció de la posició que s'ocupa a la llista d'espera, es vegi segur que es podrà optar una plaça, ja es pot portar el mateix dia de la repesca la documentació corresponent per a la matrícula.

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2022