17
ABR
2024

Xerrada d'Afghan woman on the run

Avui l'alumnat de 2n d'ESO podrà gaudir de la xerrada feta per Karima Shujazadan, representant d'Afghan woman on the run. És una organització catalana que treballa ajudant dones i infants a escapar de situacions horribles de l'Afganistan. Ella és refugiada a Barcelona.

És una xerrada que s'ofereix des de la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Girona emmarcada dins la Gira de Primavera del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans (CDDHH), un projecte molt interessant del Comitè Català d’Ajut als Refugiats i el Fons Català de Cooperació, i que Girona acull des del 2015. CDDHH és un projecte molt interessant que durant uns dies porta diferents activistes d’arreu del món de gira per Catalunya, per tal de donar a conèixer la tasca de diferents col·lectius i defensors dels DDHH en diferents contextos.

La Gira de Primavera del 2024, que es desenvoluparà del 8 al 17 d’abril, aproparà al territori català persones de l'Afganistan, Xile, el Sàhara Occidental, Israel i Palestina, Mèxic i Gàmbia.

Prèviament, s'ha treballat la temàtica des de l'àrea de socials.

Esperem aprendre molt d'aquesta xerrada.

 

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2024