20
NOV
2023

Cursa solidària pels drets dels infants 2023

Cursa solidària pels drets dels infants 23-24

La cursa solidària es troba dins de les activitats de la Tardor Solidària a Montilivi. Així, el dimarts 21 de novembre els alumnes de 1r i 2n ESO tornaran a córrer en favor dels DRETS DELS INFANTS. La seva participació és dins del projecte "Kilòmetres de solidaritat".

L’objectiu de participar en la cursa és el de potenciar l’aprenentatge de la solidaritat entre el nostre alumnat.

Aquest curs 2023-2024 se celebra la XX edició de la cursa escolar "Kilòmetres de Solidaritat". La finalitat d'aquesta activitat és que els alumnes de les escoles i instituts corrin pels drets dels nens i les nenes en situació de desnutrició, sota el lema La desnutrició va més enllà de la fam. Tots els diners recollits aniran en benefici de l'organització Save the Children.

Tota l'activitat es durà a terme dins l'horari escolar. Els alumnes correran a la pista d’atletisme del GEiEG. Cada alumne tindrà el carnet de corredor/a i podrà fer l’aportació econòmica que pugui i vulgui en funció dels quilòmetres que es proposi córrer.

Al final de la cursa, cada alumne/a rebrà un diploma per la seva participació.

Aquesta activitat es realitza dins les matèries d'Educació Física i de Servei Comunitari de 4t d’ESO. L’alumnat d'aquest curs organitza i ajuda durant la mateixa jornada de la cursa.

Us demanem que animeu els vostres fills i filles a córrer per lluitar a favor de les persones més vulnerables, com són els infants. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2024