20
NOV
2023

Voluntaris a la cursa de l'Ictus

III Cursa solidària Corre per l’Ictus

El 19 de novembre, a la zona del pavelló de Fontajau, es va celebrar la III Cursa solidària Corre per l’ictus.


La cursa va tenir lloc el passat 19 de novembre, a les 11 del matí, als voltants del pavelló de Fontajau, on es van reunir al voltant de 700 persones.

El recorregut de la cursa va constar de 10 quilòmetres, mentre que el de la marxa va ser de 2,3.

Diferents voluntaris d’instituts i facultats d’Infermeria i Medicina van participar en l'organització de l’esdeveniment preparant les carpes, els punts de control i diferents activitats com el repartiment dels dorsals i samarretes, la preparació de bosses o dels aliments que es van repartir en acabar la cursa.

Una vegada tots els participants van arribar a la meta, es van repartir bosses amb aigua, xocolata, una poma i un tríptic informatiu i també es va atorgar un premi als guanyadors de les dues categories, la masculina i la femenina.

Seguidament, es va fer una arrossada popular en la qual els participants i l’organització van tenir l'oportunitat de dinar junts i descansar després de l’esforç fet. 

Els diners que es van recaptar van destinats a la investigació de la cura de la malaltia i a ajudar econòmicament les famílies amb persones afectades.

 

INSTITUT Montilivi, Av. Montilivi, 125, 17003 Girona, Tel.: 972209458 Fax: 972209069 institutmontilivi@xtec.cat | Avís legal © 2024